prefab

betonkernactivering

duurzaam

koelen

duurzaam

verwarmen

GGZ Drenthe

Op donderdag 23 februari 2012 is de nieuwe vleugel van de Forensisch Psychiatrische Kliniek in Assen (FPK) officieel geopend. In deze nieuwe vleugel wordt een Crisis Unit gevestigd en het algemene Slaapcentrum voor Psychiatrie.

 

De Forensisch Psychiatrische Crisis Unit (FPCU) bevindt zich op de begane grond en biedt plaats aan 12 patiënten. Het gaat om mensen uit de forensische psychiatrie én de reguliere geestelijke gezondheidszorg, die op de betreffende afdelingen moeilijk behandelbaar zijn. De medewerkers van de FPCU zijn gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met ernstige crises en agressief gedrag en hebben als doel het gedrag te normaliseren. De FPCU is onderdeel van de Forensisch Psychiatrische Kliniek (FPK) in Assen. Een behandeling op de FPCU duurt maximaal drie maanden. Daarna keren de patiënten terug naar de afdeling waar zij vandaan komen of wordt een andere behandelplek gezocht.

Het Slaapcentrum voor Psychiatrie Assen is op de eerste verdieping gehuisvest. Dit is een volwaardig toegerust slaapcentrum in samenwerking met SEIN, een gespecialiseerde zorginstelling voor mensen met epilepsie en slaapstoornissen. Dit centrum is uniek in Nederland. Veel patiënten met psychiatrische stoornissen hebben klachten over hun slaap. Door te onderzoeken wat er aan de hand is, en door patiënten beter te leren slapen, kan ook de psychiatrische problematiek verminderd worden.

Op beide afdelingen is een gezond binnenklimaat belangrijk, Thermal Comfort Systems heeft hier een slimme oplossing voor gevonden.

 

Opdrachtgever: GGZ Drenthe

 

Adres: Dennenweg 9 9404 LA Assen

Route plannen op Google Maps

Producten

Laatste nieuws

Bekijk meer nieuws
Thermal Comfort Systems B.V.
Voskuilerdijk 20
8094 PW Hattemerbroek
Postbus 148
8090 AC Wezep
T 038 - 375 97 11
F 038 - 375 92 11
E info@thermalcomfortsystems.nl
Routebeschrijving
Copyright 2009 - Thermal Comfort Systems B.V
Disclaimer Sitemap Home
Termal Comfort Systems